Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kalfsoester gevuld met tonijn en mosterd

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

4 kalfsoesters
½ blikje tonijn op water
1 eetl. mosterd
1 eetl. crème fraîche
2 theel. kappertjes
4 plakken Parmaham

Bereiden

Dit recept is afgeleid van het klassieke recept vitello tonato
Vitello tonato is carpaccio van kalfsvlees met tonijn mayonaise.
In dit gerecht worden de kalfsoesters gevuld met tonijn.Ook nu passen de smaken goed bij elkaar !!

Snij de kalfsoesters in, zodat er een zakje ontstaat.

Meng de tonijn, mosterd, crème fraîche en kappertje door elkaar.
Vul de kalfsoesters hiermee.
Steek ze dicht met een cocktailprikker.
Wikkel de Parmaham om de kalfsoester en steek ook deze vast.

Verhit de boter in een braadpan en bak de gevulde kalfsoesters aan elke kant twee minuten.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Traditioneel bereide Noorse witte heilbot
Spaghetti met dille-roomsaus en tonijn
Kabeljauwfilet met kruidenboter
Tong-zalmrolletjes met druivensaus
Pijlinktvis met paprika en citroen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes